ЕТАПИ НА СТРОИТЕЛСТВОТО

Сградите от сглобяеми стоманобетонни елементи съчетават дългогодишния опит и традиции на Строителна фирма Рила в областта на строителството и производството на стоманобетонни елементи и новаторския поглед на специализиран екип от високо квалифицирани проектанти.

Сглобяемият стоманобетон е строителството на бъдещето. Модулно, устойчиво, издържливо, сигурно и бързо, то е идеалното решение за жилищни, търговски, индустриални и други проекти.

Сглобяемите стоманобетонови къщи имат редица предимства пред традиционното строителство. Сградите могат да бъдат потроени при всякакви условия на времето, включително и при студените зимни месеци. Бързите темпове на строителство ви позволяват да се радвате на Вашата напълно завършена къща в рекорден срок от време.Освен това, сглобяемите къщи са изключително сигурни и издръжливи и имат голяма пожароустойчивост и устойчивост на гниене и мухъл, в сравнение с традиционните тухлени и дървени къщи.Сградите от сглобяеми стоманобетонни елементи предлагат максимални резултати, когато става въпрос за топлоизолация, шумоизолация, потребление на енергия и поддръжка. Това превръща къщите в еталон за модерност, дизайн, и екологичност.

Идеен проект

Имате свободата да създадете сграда, отговаряща изцяло на Вашия стил и идеи.

Сглобяемите къщи, които предлагаме могат лесно да паснат на вашите нужди и индивидуалност. Вие можете да проектирате и избирате довършителните и облицовъчните материали, като по този начин къщата ви ще бъде неповторима.

Постоянна консултация и контрол

Ние сме на ваше разположение по време на всеки етап.

Съставен от професионалисти в сферата на строителството, нашият екип ще бъде отворен към комуникация и готов да дава съвети по време на целия процес, от фундаментите до момента, в който ще Ви връчим ключовете. Той ще бъде до вас да носочва Вашия проект, в посоката, която желаете.

Издръжливост и качество

Иновативна, солидна и ефективна технология, гарантираща точност в изпълнението

Стоманобетонните елементи за сградите са разработени и се произвеждат в производствената база на фирма Рила, предлагайки максимално качество, здравина и комфорт. Предварително направения бетон е здрав и устойчив като изолира интериора от шума и температурните промени. 

Бърз и лесен транспорт и монтаж

Максимално качество на производство и монтаж, гарантирано от производителя.

Транспортът на стоманобетонните елементи и панели се извършва с камион с полуремарке и прикачен кран от фабриката до мястото на строителството. Eлементите са произведени така, че да пасват идеално на нашите камиони. Тъй като всички елементи са проектириани да се сглобяват лесно, монтажът се изпълнява безпроблемно и за отрицателно време.

Ясна и фиксирана цена

Няма изненади и непредвидени допълнителни разходи.

Тъй като строежът на сглобяемите сгради е индустриализиран процес и модулна система, изпълнявана изцяло от Строителна фирма Рила, ние можем да гарантираме постоянство във фиксираната цена след договорянето на Вашия бюджет.

Приемаме всеки свой строеж като доказателство за желанието, отговорността и професионализма с които работим. А Вие готови ли сте да създадете дома на мечтите си ?